Újabb cégeket vásárolt fel a CNHi: trapéz hevederek kerülnek a Quadracokra is

Újabb cégeket vásárolt fel a CNHi: trapéz hevederek kerülnek a Quadracokra is

agrarszektor.hu
Új szerzeményei révén a CNH Industrial megújíthatja a traktorok járószerkezetét és szert tesz két masszív boronára is. Idén tehát ismét új megoldások jelennek meg a CNH színeiben.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A FIAT Grouphoz tartozó CNH Industrial (Case IH/New Holland/Steyr/IVECO/FPT) élére nem régen került Hubertus Mühlhäuser CEO elnök (aki korábban az AGCO alkalmazásában is állt) máris cégfelvásárlásokba kezdett. Az elmúlt év végén bekebelezték az ATI Trac trapéz formájú gumihevederes járószerkezeteket gyártó amerikai céget.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Az új, a triangle járószerkezetektől eltérő megoldású - egy nagyobb méretű meghajtó és három kisebb vezetőkerékkel, illetve két támasztó görgővel rendelkező - gumihevederes járószerkezet jobb hatásfokkal viszi át a talajra és alakítja vonóerővé a traktorok és magajáró gépek teljesítményét. Idáig ez a trapéz formájú, gumihevederes járószerkezetet csak a John Deere 9 RX és a New Holland T9 Smart Trac csuklós kormányzású traktorokon és John Deere 9-es sorozatú gabonakombájnokon alkalmazták. A jövőben a Case IH Quadracokra is felkerül.

A CNHi által felvásárolt másik cég, az ausztráliai K-Line AG, amely nagy munkaszélességű talajművelő gépeket gyárt, elsősorban a szigetországban történő felhasználásra. Két gépük nagyon elterjedt az országban, az egyik egy késes tarlóborona, a másik pedig a Speed-Tiller-Serrie kétsoros kompakttárcsás borona. Mindkét termékre az idén új gyártási programot indítanak, és Case IH színeiben kerülnek piacra.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?