Döntött a kamara: nagyszabású agráresemény marad el a koronavírus miatt

Döntött a kamara: nagyszabású agráresemény marad el a koronavírus miatt

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) vezetősége, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedésekre való tekintettel, felelős főszervezőkként úgy döntöttek, hogy az idei NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalva rendezvény elmarad.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Hónapok óta zajlottak a NAK és a MEGFOSZ főszervezésében 2020. május 27-28-án megtartani tervezett IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalva rendezvény előkészületei a Mezőfalvai Zrt. területén. A cél idén az volt, hogy a gép- és gépkapcsolatok mellett a mikro- és demóparcellás növénytermesztési bemutatókat, illetve a termesztéstechnológiai újdonságokat is megtekinthessék az érdeklődő gazdálkodók, tudhattuk meg a kamara közleményéből.

A Magyarországot is elérő koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott, a szabadtéri rendezvények látogatását és megtartását korlátozó kormányrendelet miatt a NAK és a MEGFOSZ vezetősége is felülvizsgálta az idei rendezvény sorsát. Bár mindkét szervezet számára is kiemelt fontosságú az esemény - hiszen a tudásátadás jegyében itt a gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek a fejlődést biztosító döntéseik meghozatalát segítő releváns és naprakész információkat -, felelős főszervezőkként, partnereikkel egyetértésben, úgy határoztak, hogy az idei mezőfalvai program elmarad! A IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalva rendezvényre várhatóan 2021-ben kerül sor.

Korábban az Agrárszektor is írt arról, hogy a tavaszi időszakban milyen agrárrendezvények maradnak el, illetve lettek elnapolva. Ezek közül most az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) Ökológiai gazdálkodás ágazati konferenciájának sorsa lehet érdekes, amelyet március 18-a helyett várhatóan május 20-án terveznek megtartani, de könnyen előfordulhat, hogy ez is végleg elmarad idén.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?