Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a lista

agrarszektor.hu
2020 októberében a magyar gazdák 19,5 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2018 tizedik hónapjához képest pedig közel 5 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka októberben a John Deere volt, amelyből 46-ot adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 28 darabot, 12-vel többet értékesítettek most az egy évvel korábbi 16-hoz képest. A népszerűségi listán harmadik a Polaris, negyedik a Steyr, ötödik pedig a Fendt volt az év tizedik hónapjában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2020 októberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Polaris, a Steyr és a Fendt voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 46-ot adtak el októberben, ami 9-cel kevesebb, mint egy évvel korábban, míg New Hollandból 28-at, ami 12 darabbal több, mint tavaly ugyanekkor. Polarisból, Steyr-ből és Fendtből is többet vásároltak most a gazdák, előbbiből 25-öt, 16-tal többet, mint 2019-ben, Steyr-ből 13-at, Fendt-ből pedig 12-t adtak el most októberben. 2020 tizedik hónapját tekintve, a John Deere-en kívül szinte nem volt olyan márka, amelyből ne nőtt volna most az eladások száma a tavalyi adatokhoz képest. 

2020 októberében összesen 257 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel ezelőtti mennyiséghez képest 19,5 százalékos növekedést jelent, 2019 októberében ugyanis 215 traktor kelt el. 2018-hoz képest szintén nőtt az eladások száma idén, hiszen akkor 245 traktort adtak el, szeptemberhez képest ugyanakkor csökkent a vásárlási kedv, hiszen akkor 266 darabot értékesítettek. Idén eddig 2525 traktor talált gazdára, a tavalyi év első tíz hónapjában azonban 2609, ami 3,2 százalékkal több eladott gépet jelent. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 20. 13:28