Itt a John Deere legújabb dobása: ennek sok gazda fog örülni

Szoftverfrissítést adott ki a John Deere a negyedik generációs 4600 CommandCenter érintőképernyőihez. A nagy mezőgazdasági gépgyártó a 20-3-as frissítésével már az önjáró takarmánybetakarító kombájnok is használhatják a Machine Sync funkciót arra, hogy a jobboldali, a baloldali vagy a közvetlenül a gép mögé csatlakoztatott kocsit töltsék fel a learatott terménnyel.

A John Deere legújabb szoftverfrissítésének köszönhetően a Machine Sync alkalmazható más, közvetlenül vágott speciális növények, például burgonya vagy hagyma betakarításakor is. Ez utóbbira akkor lesz lehetőség, ha a betakarító felszerelést John Deere traktor mögé kötik, és közvetlenül, egy szintén John Deere traktor által is húzott kocsiba rakodják a növényeket, írta meg a Future Farming.

A frissítés előtt a gazdák a John Deere Machine Sync segítségével automatizálhatták a kombinált kirakodási folyamatot a gabona betakarítása során, így a betakarításra vagy más gépi funkciókra összpontosíthattak. A Machine Sync felgyorsítja a betakarítási műveleteket, miközben csökkenti a szemveszteséget és a stresszt a kombájn és a gabonaszekér kezelőin.

A felhasználók mostantól a növények szélesebb körénél, magasabb automatizáltsági szinten élvezhetik mindazon előnyöket, amelyeket a Master Sync a gabonák betakarítása során kínál nekik

- mondta John Mishler, a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiáinak marketingvezetője.

(Címlapkép forrása: John Deere)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?