Lazító, amit már több mint 750 gazdálkodó választott!

Lazító, amit már több mint 750 gazdálkodó választott! (x)

PR
A szántás alternatívájaként egyre szélesebb körben találkozhatunk a lazításos alapműveléssel. Az idei súlyos aszályban még inkább előtérbe kerülnek a talajnedvességet megőrző, kímélő talajművelési technológiák. A száraz, tömörödött talajállapot mellett különösen felértékelődik a lazítók munkája.

Gaspardo lazítók: ismertek és elismertek

Hazánkban az új Gaspardo lazítók hivatalos gépforgalmazója a KITE Zrt. A termékcsalád több mint egy évtized alatt igen ismerté és kedvelté vált a magyar piacon, amit az is bizonyít, hogy az elmúlt években több, mint 750 gazdálkodó tette le a voksát mellettük!

Széles portfólió egyedi igényekre szabva

Köszönhetően a széles lazító portfóliónak könnyedén megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő típust. A Gaspardo Pinocchio, Attila, Artiglio és Magnum középmély lazítók alkalmazásával helyreállítható a tömörödött talajok szerkezete, felszámolható a tárcsatalp és az eketalp, megszüntethetők a pangó vizek és csökkenthetők az eróziós hatások.


A Gaspardo Pinocchio és Attila típusok kisebb teljesítményigényű, 30-35 cm maximális munkamélységet biztosító lazítók. A Gaspardo Artiglio a magyarországi viszonyok között kitűnően bevált, és hazánkban a gazdálkodók által legnagyobb darabszámban alkalmazott lazítók új generációja. Robusztusabb vázszerkezet, továbbgondolt művelőszár-felfogatás, megnövelt átömlési keresztmetszet (86 cm vázmagasság) és nagy munkabírású kopórészek jellemzik. Masszív, nagy teljesítményű gép, melynek alkalmazásával a 40-45 cm munkamélység biztonsággal érhető el.

A Gaspardo Magnum, a modellcsalád legnagyobb függesztett gépe. Agresszív szögállású késszárak, 115 cm szabad vázmagasság jellemzi ezt a konstrukciót, amivel érdemben 45 cm-en, vagy annál mélyebben végezhetünk középmély lazítást. A típuscsalád legrobusztusabb tagja a Diablo, ami már vontatott kivitelű. 140 cm-es gerendelymagasság és 45-50 cm művelési mélység jellemzi. 

Tekintse meg a Gaspardo lazítók legfontosabb tulajdonságait, előnyeit bemutató videót is!

Az aktuális Gaspardo akciókért és készletért érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?