2020. június 5. péntek Fatime

Hírek - Gépek

A Kramert is gyártó Wacker Neuson Group Kínában terjeszkedik

A Wacker Neuson Group Európa egyik legnagyobb hidraulikus rakodógépeket gyártó konszernje. Hozzá tartozik a főleg építőipari kis- és nagyteljesítményű rakodókat, illetve eszkavátorokat gyártó Wacker Neuson, a mezőgazdasági, illetve építőipari homlok- és teleszkópos rakodókat gyártó Kramer, valamint a mezőgazdasági kompakt és teleszkópos rakodókat gyártó Weidemann. A cégcsoport most a kínai Pinghu-ban (Sanghaji Régió) nyitotta meg a legújabb gyárát - tudósít az eilbote-online.com.
 
 

A zöld beruházással 13,5 hektáron felépült 30 ezer négyzetméternyi, fedett csarnokokból álló gyárkomplexum két év alatt készült el, és a gyártás mellett a kutatás-fejlesztés is helyet kapott benne. A gyárban jelenleg főleg mini és kompakt rakodók készülnek építőipari, kommunális és mezőgazdasági felhasználásra 1,7 és 7,5 tonna közötti emelőképességgel. Mint ahogy a világ több régiójában, itt is partnerséget kötöttek a John Deere-rel, ugyanis a Kramer a John Deere teleszkópos és kompakt rakodók beszállítója.

A gépeiket a John Deere dealer hálózatán keresztül értékesítik és szervizelik az ázsiai és az ausztráliai régióban is. A Wacker Neuson Baugeräte már 20 éve jelen van Kínában, folyamatosan bővítette az eladásait, és ütőképes értékesítési hálózatot épített ki. A Wacker Neuson Group-hoz világszerte 50 vállalkozás és leányvállalat tartozik, 140 saját értékesítő és szervizállomást üzemeltetnek. A cég gyökerei 1930-ra nyúlnak vissza, ekkor alapították a tulajdonosok a Wacker céget a németországi Drezdában. Tavaly 1,5 Mrd euró volt az árbevételük, amely 13%-kal haladta meg az előző évit. Ennek 75%-a európai piacokról 24%-a pedig az USA-ból származott.

Forrás: lectura-specs.com

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu