2022. június 29. szerda Péter, Pál

Hírek - Gépek

Brutális kis bestiák: új traktorokkal jelentkezik a Massey Ferguson

A Massey Ferguson nemsokára bemutatja a felújított 6700 S széria modelljeit, valamint öt új traktort is piacra fog dobni. Francesco Quaranta, a Massey Ferguson európai és közel-keleti részlegének értékesítéssel, marketinggel és termékmenedzsmenttel foglalkozó igazgatóhelyettese szerint a cég alkotta meg a nagy teljesítményű, négyhengeres traktorok koncepcióját, és ezzel az új szériával azt is meg fogják mutatni, hogy egy ilyen könnyebb, kompaktabb jármű is képes lehet 200 lóerős teljesítményre.
 
 

Az új modellek négyhengeres AGCO Power, az EU Stage V kibocsátási követelményeknek megfelelő motorokkal lesznek felszerelve, és 135 és 180 lóerő közötti teljesítmény leadására lesznek képesek. A járművek az Engine Power Management (EPM) rendszernek köszönhetően, ha a végzett munkálatok megkívánják, további 15-20 lóerőnyi extra teljesítményt tudnak majd nyújtani.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

Az új 6700-as modellek automata Dyna-VT és félautomata Dyna-6 Super Eco váltórendszerrel is megvásárolhatóak lesznek. A traktorokhoz több, különféle talajra kialakított gumiabroncs is kapható lesz, ami tovább növeli a gépek sokoldalúságát és csökkenti a fenntartási és üzemeltetési költségeket.

Az új modelleknél három választható specifikáció lesz elérhető, az Alap, a Hatékony és az Exkluzív. A traktorok mindegyike rendelkezni fog egy beépített érintőképernyős terminállal. Ez vagy a Fieldstar 5 készülék, vagy Massey Ferguson legújabb Datatronic 5 terminálja. Ezekkel a traktor kezelői könnyen hozzáférhetnek a jármű beállításaihoz, és igény szerint változtathatnak is rajtuk. A terminálok mindegyike ISOBUS-kompatibilis és képes futtatni a gyártó valamennyi precíziós alkalmazását.

Valamennyi új traktor kompatibilis lesz a MF Connect nevű applikációval, ami folyamatosan rögzíti az egység tevékenységét, állapotát és mozgását. Az alkalmazás segítségével a traktor tulajdonosa bármikor, bárhonnan lehívhatja az okoskészülékére a jármű aktuális vagy múltbéli naplózott tevékenységét, mozgását, ami a karbantartás szempontjából is kiemelkedő fontosságú lehet.

A cikk eredeti nyelven a Massey Ferguson oldalán olvasható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben