Brutális kis bestiák: új traktorokkal jelentkezik a Massey Ferguson

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson nemsokára bemutatja a felújított 6700 S széria modelljeit, valamint öt új traktort is piacra fog dobni. Francesco Quaranta, a Massey Ferguson európai és közel-keleti részlegének értékesítéssel, marketinggel és termékmenedzsmenttel foglalkozó igazgatóhelyettese szerint a cég alkotta meg a nagy teljesítményű, négyhengeres traktorok koncepcióját, és ezzel az új szériával azt is meg fogják mutatni, hogy egy ilyen könnyebb, kompaktabb jármű is képes lehet 200 lóerős teljesítményre.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új modellek négyhengeres AGCO Power, az EU Stage V kibocsátási követelményeknek megfelelő motorokkal lesznek felszerelve, és 135 és 180 lóerő közötti teljesítmény leadására lesznek képesek. A járművek az Engine Power Management (EPM) rendszernek köszönhetően, ha a végzett munkálatok megkívánják, további 15-20 lóerőnyi extra teljesítményt tudnak majd nyújtani.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

Az új 6700-as modellek automata Dyna-VT és félautomata Dyna-6 Super Eco váltórendszerrel is megvásárolhatóak lesznek. A traktorokhoz több, különféle talajra kialakított gumiabroncs is kapható lesz, ami tovább növeli a gépek sokoldalúságát és csökkenti a fenntartási és üzemeltetési költségeket.

Az új modelleknél három választható specifikáció lesz elérhető, az Alap, a Hatékony és az Exkluzív. A traktorok mindegyike rendelkezni fog egy beépített érintőképernyős terminállal. Ez vagy a Fieldstar 5 készülék, vagy Massey Ferguson legújabb Datatronic 5 terminálja. Ezekkel a traktor kezelői könnyen hozzáférhetnek a jármű beállításaihoz, és igény szerint változtathatnak is rajtuk. A terminálok mindegyike ISOBUS-kompatibilis és képes futtatni a gyártó valamennyi precíziós alkalmazását.

Valamennyi új traktor kompatibilis lesz a MF Connect nevű applikációval, ami folyamatosan rögzíti az egység tevékenységét, állapotát és mozgását. Az alkalmazás segítségével a traktor tulajdonosa bármikor, bárhonnan lehívhatja az okoskészülékére a jármű aktuális vagy múltbéli naplózott tevékenységét, mozgását, ami a karbantartás szempontjából is kiemelkedő fontosságú lehet.

A cikk eredeti nyelven a Massey Ferguson oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 18. 09:58