2020. június 6. szombat Norbert, Cintia

Hírek - Gépek

Fendt-traktorok: új kompresszor csökkenti a fogyasztást

Új gyári megoldást kínálnak a gazdáknak a Fendtnél. A német gyártó gyárilag beépített olyan kompresszort tervezett a traktoraiba, amely csökkenti az erőgépek fogyasztását és növeli a gumiabroncsok élettartamát. A 80054 és 90054 szériákban elérhető, VarioGrip nevű újdonsággal a gazdák egyszerűbben kezelhetik a Fendt traktoraikat.
 
 

A Fendt 800S4 és 900S4 szériáiban elérhető, VarioGrip elnevezésű új kompresszor gyárilag beépítve könnyíti meg a traktorok kezelését. A technikai újdonság szolgáltatja a levegőt a pneumatikus- és a guminyomásállító rendszerhez. A kerékagyakon kivezetett levegő mechanikailag védett és a rendszernek köszönhetően javul az erőgép kihasználása, csökken a fogyasztás.


Fotó: axial.hu


Az új VarioGrip kompresszor miatt a gumiabroncsok a közúti közlekedésnél nagyobb nyomáson üzemeltethetők, kevésbé kopnak, szántóföldön pedig leengedhető a nyomás 0,8 Bar-ra is. Így növekszik a gumi felfekvő felülete, csökken a talajnyomás és nő a vonóerő. A guminyomás-beállító rendszer menetközben is szabályozható, a nyomás értéket 0,8 és 2,5 bar között állíthatják be a gazdák. Az első és a hátsó gumikhoz különböző értékek is választhatók.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu