Igazi világeseményt rendeznek Magyarországon: erre sokan felkapják a fejüket

agrarszektor.hu
Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb mezőgazdasági szakterülete a high-tech megoldásokra épülő "precíziós gazdálkodás". Ezért is óriási siker, hogy a terület legfontosabb európai, tudományos eseményének, az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciának legközelebb Magyarország ad otthont - olyan új témákkal mint a Big Data elemzése öntanuló szoftverekkel.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A franciaországi Montpellier-ben megtartott 12. Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencián hivatalosan is bejelentették, hogy a soron következő eseményt Magyarország rendezi meg 2021. július 19. és 22. között - írja közleményében a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület. Mindez két szempontból is hatalmas lehetőséget jelent: egyrészt tovább erősíti a precíziós gazdálkodás hazai elterjedését, másrészt a szakmai konferencia és gyakorlati bemutató révén a mezőgazdaság új, digitális irányait kutató szakemberek megismerhetik régiónk adottságait és új kapcsolatokat alakíthatnak ki a helyi szakemberekkel. A precíziós gazdálkodás pedig kiemelten fontos nemzetgazdasági szempontból is, mert a digitális technológiák kulcsszerepet játszanak abban, hogy a gazdálkodók megfeleljenek a klímaváltozás, a fenntarthatóság és a versenyképesség kihívásainak.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia programbizottsága egyhangú szavazással választotta meg Magyarországot a 2021-es helyszínnek: a rendezvény így nem csak a magyar kutatók, de a közép-kelet európai térség szakemberei számára is könnyen elérhető lesz. 2021-ben új témaként több előadás is foglalkozik majd a klímaváltozás hatásait követő új termelési technológiákkal és a digitalizáció során keletkező hatalmas adatbázisokat (Big Data) algoritmusokkal elemző, öntanuló szoftverekkel. További újdonság, hogy a 2021-es Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia a V4-tagországokat kiemelt vendégországokként hívja meg. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?