2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Hírek - Gépek

Újabb cégeket vásárolt fel a CNHi: trapéz hevederek kerülnek a Quadracokra is

Új szerzeményei révén a CNH Industrial megújíthatja a traktorok járószerkezetét és szert tesz két masszív boronára is. Idén tehát ismét új megoldások jelennek meg a CNH színeiben.
 
 

A FIAT Grouphoz tartozó CNH Industrial (Case IH/New Holland/Steyr/IVECO/FPT) élére nem régen került Hubertus Mühlhäuser CEO elnök (aki korábban az AGCO alkalmazásában is állt) máris cégfelvásárlásokba kezdett. Az elmúlt év végén bekebelezték az ATI Trac trapéz formájú gumihevederes járószerkezeteket gyártó amerikai céget.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Az új, a triangle járószerkezetektől eltérő megoldású – egy nagyobb méretű meghajtó és három kisebb vezetőkerékkel, illetve két támasztó görgővel rendelkező – gumihevederes járószerkezet jobb hatásfokkal viszi át a talajra és alakítja vonóerővé a traktorok és magajáró gépek teljesítményét. Idáig ez a trapéz formájú, gumihevederes járószerkezetet csak a John Deere 9 RX és a New Holland T9 Smart Trac csuklós kormányzású traktorokon és John Deere 9-es sorozatú gabonakombájnokon alkalmazták. A jövőben a Case IH Quadracokra is felkerül.

Már nem sokáig háromszög (Forrás: agrics.hu)

A CNHi által felvásárolt másik cég, az ausztráliai K-Line AG, amely nagy munkaszélességű talajművelő gépeket gyárt, elsősorban a szigetországban történő felhasználásra. Két gépük nagyon elterjedt az országban, az egyik egy késes tarlóborona, a másik pedig a Speed-Tiller-Serrie kétsoros kompakttárcsás borona. Mindkét termékre az idén új gyártási programot indítanak, és Case IH színeiben kerülnek piacra.

Címlapkép: agrics.hu


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu