Mi lesz a sorsa a zöld agrártámogatásoknak? - Megtudhatja az Agrofuture Konferencián

Mi lesz a sorsa a zöld agrártámogatásoknak? - Megtudhatja az Agrofuture Konferencián

agrarszektor.hu
Tovább szigorodnak-e az uniós agrártámogatások feltételéül szabott zöld követelmények az Európai Unió Közös Agrárpolitikájában? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofuture Konferenciának, amelyet május 23-án rendez meg a Portfolio Csoport. A rendezvény többek között áttekinti, hogyan felelhetnek meg a gazdálkodók az egyes pilléres agroökológiai program (AÖP) feltételrendszerének, illetve milyen új agrár-környezetgazdálkodási (akg) és ökológiai pályázatokra lehet számítani a kettes pilléres vidékfejlesztési kasszából.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Első ízben rendezi meg idén a Portfolio Csoport az Agrofuture Konferenciát, amely tematikus módon az agrárgazdaságot érintő legfontosabb fenntarthatósági és innovációs témákkal tűzi napirendjére. A május 23-i rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik idei fő témáját az adja, hogyan változhat a közeljövőben az uniós Green Deal, illetve miként módosulhatnak a támogatások feltételéül szabott zöld követelmények az uniós KAP-ban. A rendezvény áttekinti az Agroökológiai Programhoz kapcsolódó módosításokat, az AÖP további várható változásait, illetve azt, hogy a gazdálkodók a gyakorlatban miként felelhetnek meg a legkönnyebben a támogatáshoz jutási feltételeknek. Emellett a konferencián szó lesz az agrár-környezetgazdálkodási és ökogazdálkodási vidékfejlesztési támogatások idei kifizetéséről, illetve a 2025-től várható újabb pályázatokról is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak és szaktanácsadóinak 35 százalékos kedvezményt nyújt, a fiatal gazdák és a kistermelők pedig a rendezvényen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?