Ezekkel a szobanövényekkel a kezdő kertészek sem lőhetnek mellé

agrarszektor.hu
Összegyűjtöttünk négy olyan szobanövényt, amelyek kevés gondoskodással is beérik, így azok is bátran beszerezhetik őket, akik hadilábon állnak a növényápolással. Akad amelyiknek kevés locsolásra van szüksége, és van olyan is, amelyiket a lakás szinte bármelyik pontján elhelyezhetjük.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Négy olyan szobanövényt gyűjtöttünk össze, amelyek minimális gondoskodást igényelnek, egyszerűen az igényeik és a kevés törődést is meghálálják. A növénytáplálás egyik kulcsa, hogy a nitrogén, a foszfor, és a kálium mennyisége megfelelő legyen a szobanövények számára.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

1. Agglegénypálma

Az agglegénypálma a legősibb növényeink egyike, a neve pedig arra utal, hogy egy egyedülálló, nem otthonülő "növénynevelő szülőnek" sem kell sok időt és gondot ráfordítania, mert megelégszik akár havi egy locsolással is. Ennél a szobanövénynél azzal okozhatunk kárt, ha túlöntözzük.

2. Vitorlavirág

A vitorlavirág ideális választás lehet azoknak, akik csak kevés időt tudnak növénygondozásra fordítani, mégis szeretnének egy szép virágos szobanövényt az otthonukba. Nem sok tápanyagra van szüksége, még a vízben lévő minimális mennyiséget is hasznosítja.

3. Flamingóvirág

A flamingóvirág sokféle színben pompázhat, és az otthonunk szinte bármelyik pontján elhelyezhetjük. Kedveli a fényt, a tűző naptól azonban óvjuk. Nem kedveli a pangó vizet, ennél jobban tűri inkább, ha két öntözés között hagyjuk egy kicsit kiszáradni a földjét.

4. Pozsgafa

A Pozsgafa, vagyis Majomkenyérfa nagyon kedvelt növény. Ritkán öntözzük, és csak akkor ültessük át, ha már láthatóan kinőtte a helyét. Szereti a naposabb helyet, de megelégszik kevesebb fénnyel is. Jó időben a szabad levegőn is jól érzi magát, hűvösebb, hideg időszakokban pedig a szoba örökzöldje.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55