Megvan a végeredmény: ez a kukorica tarolt a nagy versenyen

agrarszektor.hu
A Monsanto DEKALB hibridjével versenyző termelő ért el első helyezést a tavalyi országos kukorica termésversenyen és szerezte meg a Kárpát-medencei Nagydíjat is. A felhasznált hibrid a DKC4717-es volt, amely az "Év Kukoricája" 2014-es vándordíjat is megkapta.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A DKC4717-es DEKALB hibrid kapta az "Év Kukoricája" 2014-es vándordíjat - tartalmazza a verseny eredményéről szóló közlemény. Az országos tavalyi termésversenyen is olyan termelő nyert, aki DKC4717-tel indult: Papp Mihály az első helyezés mellé a Kárpát-medencei Nagydíjat is megszerezte. Az utóbbi díjért folytatott versengésben a második helyezett a vajdasági régió győztese, a DKC5007-tel versenyző Borsos Csaba lett.

A tavalyi versenyben több mint 60 versenyparcellát takarítottak be. A hat földrajzi régióból ötben DEKALB hibridekkel versenyzők végeztek az első helyen, valamint az öntözéses és forgatás nélküli kategóriát is DEKALB hibriddel nyerték meg.

A versenyben legnagyobb számban DEKALB kukoricákat vettetek, de szerepeltek martonvásári, Pioneer, RAGT és Limagrain hibridek is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?