A magyar agrárium kutatás-fejlesztésének EU-s lehetőségei - Fókuszban a H2020

agrarszektor.hu
Ígéretes címmel szervez szakmai konferenciát a 77. OMÉK keretein belül a Földművelésügyi Minisztérium (FM) Agrárgazdaságért Felelős Államtitkársága, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) valamint az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI).

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A kiemelt jelentőségű esemény céljai között szerepel bemutatni a hazai kutatás-fejlesztési potenciált a bio-alapú gazdaság tématerületein, ezzel megalapozni Magyarország kapcsolódó kutatás-fejlesztési stratégiáját, tájékoztatást és gyakorlati útmutatást nyújtani a H2020 keretprogram e témában kínált lehetőségeiről - a gazdaság szereplői és a kapcsolódó kutatóintézetek számára - , valamint elősegíteni új kapcsolatok, együttműködések és hálózatok kialakulását a kutatás-fejlesztés keresleti és kínálati oldalán egyaránt.

A konferencia előadásai és szekcióbeszélgetései során dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, illetve a szervező intézetek vezetői mellett az Európai Bizottság DG AGRI és DG RTD Főigazgatóságai, a szintén brüsszeli illetőségű Kutatási Végrehajtó Ügynökség (REA), a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), valamint a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) neves képviselői is megszólalnak.

A konferencia előzetes regisztrációt követően ingyenesen látogatható, bővebb információ a konferencia@aki.gov.hu címen kérhető. Regisztrálni 2015. szeptember 20-ig, IDE KATTINTVA lehet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?