A magyar agrárium kutatás-fejlesztésének EU-s lehetőségei - Fókuszban a H2020

agrarszektor.hu
Ígéretes címmel szervez szakmai konferenciát a 77. OMÉK keretein belül a Földművelésügyi Minisztérium (FM) Agrárgazdaságért Felelős Államtitkársága, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) valamint az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI).

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A kiemelt jelentőségű esemény céljai között szerepel bemutatni a hazai kutatás-fejlesztési potenciált a bio-alapú gazdaság tématerületein, ezzel megalapozni Magyarország kapcsolódó kutatás-fejlesztési stratégiáját, tájékoztatást és gyakorlati útmutatást nyújtani a H2020 keretprogram e témában kínált lehetőségeiről - a gazdaság szereplői és a kapcsolódó kutatóintézetek számára - , valamint elősegíteni új kapcsolatok, együttműködések és hálózatok kialakulását a kutatás-fejlesztés keresleti és kínálati oldalán egyaránt.

A konferencia előadásai és szekcióbeszélgetései során dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, illetve a szervező intézetek vezetői mellett az Európai Bizottság DG AGRI és DG RTD Főigazgatóságai, a szintén brüsszeli illetőségű Kutatási Végrehajtó Ügynökség (REA), a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), valamint a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) neves képviselői is megszólalnak.

A konferencia előzetes regisztrációt követően ingyenesen látogatható, bővebb információ a konferencia@aki.gov.hu címen kérhető. Regisztrálni 2015. szeptember 20-ig, IDE KATTINTVA lehet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?