Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.03.20. vasárnap

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.03.20. vasárnap

agrarszektor.hu
Ma a sok napsütést időnként fátyolfelhők szűrhetik - derül ki az Agrárszektor vasárnapi (2022.03.20.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, vasárnapi (2022.03.20.) napon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Vasárnap reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, vasárnapi (2022.03.20.) napon.

2022.03.20. vasárnap: Ma a sok napsütést időnként fátyolfelhők szűrhetik. Csapadék nem lesz. A keleti, délkeleti szelet főleg a Dunántúlon sokfelé élénk lökések kísérik.

A hőmérséklet csúcsértéke délután 7 és 11 fok között alakul.
Késő estére általában -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Anticiklon alakítja időjárásunkat, fronthatás nem várható.

A következő napon várható időjárás

2022.03.21. hétfő: Derült, napos, száraz időben lesz részünk. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. Délután 10, 14 fok várható.

Friss híreink:

Sokan hibáznak a rózsák gondozásakor: ezek lehetnek a legnagyobb buktatók
Egyre jobban közelít az igazi tavasz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt az ideje annak, hogy a kerttulajdonosok lapátot ragadjanak, és kimenjenek az udvarra munkálkodni. Ilyenkor számos szép feladat várhat ránk, legyünk tapasztalt vagy éppen teljesen kezdő kertészek. Ha igazán pompázó, egyedi és minden szemet odavonzó udvart szeretnénk, jó ötlet, ha rózsákkal kezdünk el foglalkozni. Először is, ki ne szeretné a világ talán legismertebb virágát, a rózsát, amit sokszor a szerelem jelképeként is emlegetnek. Jó hír, hogy némi odafigyeléssel bárki termesztheti őket, az alábbi cikkben összegyűjtött tippekkel pedig egészen biztosan csodálatos rózsák fognak burjánzani mindenütt.

Merész ötlettel álltak elő a britek: ez sok zöldségtermesztő életét megváltoztathatja
Nagyszabású együttműködésbe kezdtek a brit mezőgazdasági, technológiai és gépipari szakértők az Imaging Development Systems (IDS) ipari kamerafejlesztővel. A cél az, hogy egy új, robotizált megoldást dolgozzanak ki a saláta betakarításának automatizálására.

Megőrülnek a románok ezért a magyar húsért: úgy veszik, mint a cukrot
Erősödhet az Egyesült Államok baromfihús-előállítása a 2022-es év során, ugyanakkor az exportban visszaesés várható. Az Európai Unió baromfihúsexportja több mint egytizedével csökkent 2021-ben 2020-hoz képest, az importban pedig növekedés volt megfigyelhető - derült ki az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) Piaci Árinformációs Rendszerének (PÁIR) legfrissebb jelentéséből. Magyarországon azonban ennek a fordítottját regisztrálták a szakemberek: 2021-ben nőtt a baromfihúsok exportja, és csökkent a behozatal.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?