Meglepő hírek érkeztek erről az osztrák zöldségről: ennek sok termelő örülhet

Meglepő hírek érkeztek erről az osztrák zöldségről: ennek sok termelő örülhet

agrarszektor.hu
A szokásosnál melegebb késő őszi időszak véget ért, megérkezett a sárgarépa betakarításához szükséges hűvösebb idő, így megkezdődhetett a tárolásra szánt termés felszedése. A betakarításnak a következő két hétben nagyrészt be kell fejeződnie a gazdák szerint.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az osztrák piac továbbra is stabil, a rendelkezésre álló kínálat elégséges, a belföldi értékesítés a szokásos ütemben, folyamatosan zajlik. Az árak tekintetében nincs változás az előző hetekhez képest. A sárgarépa termelői ára (5 kg-os zsákos kiszerelés) az 50-55 euró/100 kg sávban mozog, egy évvel korábban még a 40-45 eurós árszint volt jellemző - írja a FruitVeB.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?