Meglepő hírek érkeztek erről az osztrák zöldségről: ennek sok termelő örülhet

agrarszektor.hu
A szokásosnál melegebb késő őszi időszak véget ért, megérkezett a sárgarépa betakarításához szükséges hűvösebb idő, így megkezdődhetett a tárolásra szánt termés felszedése. A betakarításnak a következő két hétben nagyrészt be kell fejeződnie a gazdák szerint.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Az osztrák piac továbbra is stabil, a rendelkezésre álló kínálat elégséges, a belföldi értékesítés a szokásos ütemben, folyamatosan zajlik. Az árak tekintetében nincs változás az előző hetekhez képest. A sárgarépa termelői ára (5 kg-os zsákos kiszerelés) az 50-55 euró/100 kg sávban mozog, egy évvel korábban még a 40-45 eurós árszint volt jellemző - írja a FruitVeB.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?