Nagy vihar jöhet: jégeső tarolhatja le ezeket a megyéket Magyarországon

Nagy vihar jöhet: jégeső tarolhatja le ezeket a megyéket Magyarországon

agrarszektor.hu
Hétfőn napközben főként az északkeleti harmadban alakulhatnak ki zivatarok, melyeket intenzív csapadék (10-30 mm), erős, viharos széllökések (50-70 km/h), illetve apró szemű (<1-2 cm) jég kísérhet. Minimális eséllyel a nyugati határvidékre is besodródhat egy-egy zivatar.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A fátyol- és gomolyfelhők mellett napos idő várható, elsősorban az északkeleti, keleti tájakon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, így ott fordulhat elő nagyobb számban zápor, zivatar. Az északnyugati, nyugati szelet a Dunántúlon időnként erős lökések kísérhetik, emellett zivatarok környezetében lehetnek erős, viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű. Késő este 16 és 22 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu. Az alábbi 4 megyében zivatar alakulhat ki, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat:

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?