Durván olcsó a szamóca ezeken a piacokon: máshol vagyonokért árulják

Durván olcsó a szamóca ezeken a piacokon: máshol vagyonokért árulják

agrarszektor.hu
Az olasz nagybani piacokon megjelentek az északi régiókból származó szamóca tételek, elsősorban Trentino és Lessinia körzetéből, amelyeket 7-7,5 euró/kg (2740-2935 Ft/kg) közötti áron kínálnak. A Velence környékén termelt gyümölcs ára ettől körülbelül egy euróval marad el.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A többi olasz régióban azonban 5 euró/kg (1960 Ft/kg) alatti árak láthatók, kivéve Basilicata környékét, ahol a helyi árut 6 euró/kg (2345 Ft/kg) körüli áron kínálják. Dél-Olaszországban a legolcsóbb a szamóca: Szardínián és Nápoly környékén például 4 euró/kg (1565 Ft/kg), Szicília déli részén, Szirakúza nagybani piacán a helyi termék 2 euró/kg (780 Ft/kg) körüli áron kapható - írja a FruitVeB

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?