Extrém hideg csap le Magyarországra: több megyére kiadták a másodfokú riasztást

Extrém hideg csap le Magyarországra: több megyére kiadták a másodfokú riasztást

MTI
Két megyére másodfokú figyelmeztetést is kiadott az extrém hideg miatt péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A veszélyjelzésük szerint Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyére adták ki a másodfokú, míg Heves megyére az elsőfokú figyelmeztetést a hideg veszélye miatt. Heves megyében arra kell készülni, hogy mínusz 15, míg Borsod és Nógrád megyében akár mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet. Az előrejelzés szerint másutt jellemzően mínusz 14 és mínusz 8 fok között alakulnak a minimumok. A csúcsértékek országszerte mínusz 8 és mínusz 1 fok között várhatók.

Hófúvás miatt is kiadtak elsőfokú figyelmeztetést Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére. Azt írták: délkeleten egészen hajnalig kitarthat a gyengébb havazás. Pénteken már csak kisebb hózáporok várhatók az országban. A szél péntekre virradó éjszaka veszít erejéből, de napközben ismét lehetnek erős, viharos lökések így északkeleten továbbra is hordhatja a szél a havat.

Címlapkép forrása: MTI/Vajda János

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55