2021. november 30. kedd András, Andor

Hírek - Növény

Már most brutális mennyiségű eső esett novemberben: és hol van még a vége

Hatalmas fordulatot vett az időjárás a száraz október után, néhány nap alatt ugyanis az ország nagy részén már lehullott az átlagos novemberi összegnek megfelelő mennyiség. A kérdés csak az, hogy vajon tartogat-e még meglepetéseket, illetve nagy mennyiségű esőt a hónap.
 
 

Amíg ma tartunk egy rövid szünetet a csapadékhullámok között, addig érdemes vetni egy pillantást az eddigi novemberi összegekre - írja Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A csapadékszegény október után ugyanis 180 fokos fordulatot vett Magyarország időjárása, és néhány nap alatt az ország nagy részén már lehullott az átlagos novemberi összegnek megfelelő mennyiség. Már csak az a kérdés, tartogat-e még meglepetéseket a hónap. 

Forrás: OMSZ Facebook-oldala
Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó