Megtudtuk, mikor érkezik meg a tavasz Magyarországra: hamarabb, mint gondolnád

Megtudtuk, mikor érkezik meg a tavasz Magyarországra: hamarabb, mint gondolnád

agrarszektor.hu
Viszlát mínuszok, viszlát köd. Izgalmasabbra fordul az időjárás, kedden a csapadékforma színes palettáját mutatják az előrejelzések, a hét utolsó napjaira azonban beerősít a felmelegedés, és péntektől egyre többfelé 10 fok fölött alakul a csúcshőmérséklet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A nyugati, déli áramlás lesz uralkodó, ami melegebb levegőt szállít a Kárpát-medencébe és ezzel együtt a magasabb légrétegekben szintén melegedés kezdődik - írja az Időkép. A szél kisöpri a ködös, párás időt és nemcsak a nappalok, az éjszakák is enyhülnek.

Főként a fagyzugos helyeken, az Északi-középhegységben és hétvégén néhol az Alpokalján lehet még gyenge fagy, máshol az ilyenkor megszokottnál jóval enyhébb tartományban alakulnak a minimumok. A csúcshőmérséklet pénteken már 10-12 fok körül tetőzik délnyugaton, nyugaton, szombaton egyre több helyen, vasárnap csak néhol marad 10 fok alatt hőmérséklet, de a legtöbb helyen 10-15 fok várható. Hétfőn szinte tavaszira fordul az idő, elérhetjük a 15-17 fokot. Keddtől viszont fokozatos lehűlés veszi kezdetét.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?