Tusványos: népszerűsítették az agrár szakmát és a minőségi élelmiszert

agrarszektor.hu
Az Agrármarketing Centrum (AMC) negyedik éve vesz részt a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, az erdélyi Tusnádfürdőn. Most két kerekasztal-beszélgetéssel irányította a figyelmet az agrárpálya szépségeire és a minőségi élelmiszerekre. A közel egyhetes rendezvényre előadásokkal, kulturális programokkal és koncertekkel vártak több ezer látogatót.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

 Az "Az vagy amit megeszel - minőségi alapanyagok a táplálkozásban" elnevezésű kerekasztal beszélgetés során a résztvevők - Gyurta Dániel olimpiai, világbajnok és Európa-bajnok úszó, Kolumbán Gábor a Civitas Alapítvány elnöke, valamint Ondré Péter, az AMC ügyvezetője -  az egészséges táplálkozás és a minőségi élelmiszerek fontosságáról váltottak szót. Az "Ásó, kapa, nagykaland - fiatalok az agrárpályán" címet viselő eszmecserén pedig Orbán Miklós az Agrosic Egyesület igazgatója, Lakatos Gergely, a Panyolai Szilvórium Zrt. vezérigazgatója és Mikula Lajos, az AGRYA Szövetség elnöke vitatta meg, hogyan lehet vonzóvá tenni a fiatalok számára az agárpályát, valamint mik a szépségei és melyek a nehézségei ennek a hivatásnak. A beszélgetést Giczi Gergely, az Agrármarketing Centrum ügyvezető-helyettese vezette.

A tusványosi részvételről Ondré Péter, az AMC ügyvezető igazgatója elmondta: a kultikusnak számító erdélyi fesztivál kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a minőségi élelmiszereket népszerűsítsék. A marketingszervezet szempontjából az idei év legfontosabb eseménye a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) lesz. Magyarország legnagyobb agrárgazdasági eseményére Budapesten, 2019. szeptember 26-29. között 100 ezer látogatót várnak, köztük a Kárpát-medencéből érkező kiállítókat is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?