Fontos határidő közeleg: figyelmeztetett a hatóság

Fontos határidő közeleg: figyelmeztetett a hatóság

agrarszektor.hu
Az Európai Unió előírása alapján 2024. május 31-ig a biomassza-kereskedői, biomassza-feldolgozói és biomassza-energiatermelői (REDD II) tevékenységet végzőknek regisztrálniuk kell magukat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál (Nébih) – figyelmeztetett a hatóság.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A bejelentést a faanyag kereskedelmi lánc szereplők részére a Nébih Ügyfélprofiban Rendszerében (ÜPR) üzemeltetett regisztrációs felületen tehetik meg az érintettek, melyhez részletes útmutató áll rendelkezésükre.

A felületen a ténylegesen végzett REDD II tevékenysége(ke)t kell bejelölni. Ezt követően a tevékenységi helyek és körök rögzítésénél ügyelni kell arra, hogy a választott REDD II tevékenységnek megfelelő telephelyeket és tényleges tevékenységeket válasszák ki.

A témában további információk, többek között a szolgáltatandó adatok listája a Nébih részletes cikkében olvasható.

Az adatszolgáltatás határideje a REDD II tevékenységet jelenleg is végzők számára 2024. május 31. Azok, akik még nem kezdték el a REDD II-t, tevékenységük indítása előtt vigyék fel adataikat a felületre. Fontos tudni, hogy kizárólag a teljes körű adatszolgáltatás elvégzésével teljesül az előírt bejelentési kötelezettség.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 23. 13:31