Ki az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban?

agrarszektor.hu
Ötödik alkalommal lát napvilágot a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadványunk, amelyet az eddigiektől eltérő koncepció mentén szerkesztettünk meg. Ágazati bontásban és fajsúlyuk szerinti sorrendben következnek a fontos személyiségek, így fény derül arra is, hogy kik azok a vállalkozók, akik az élelmiszer-gazdaság szinte minden pontján vezéregyéniségek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Opten nyilvántartása, a zöldítési támogatás összege és az ágazati szereplők segítségével összeállított lista élén nincs semmi meglepő. A rendhagyó ágazati bontás azonban lehetővé teszi, hogy a kisebb gazdasági súlyú, a saját szakmájukban mégis nagy nevek szintén helyet kaphassanak a könyvben. Így friss arcokkal és sztorikkal bővült a kiadvány.

Fontos agrártörvények elfogadására kerül sor 2019-ben, amelyek a föld örökölhetőségére, a társasági formákra és az adózásra is hatással lesznek. Készül az új Közös Agrárpolitika, ami akár drasztikusan megváltoztathatja az egy cég által kezelt terület nagyságát, sőt, akár a tevékenységi körét is. Anglia zajos válással hagyja el az európai közös piacot - vajon hogyan hat ez majd az öreg kontinens kereskedelmére? És ki lesz a globális vámháború győztese? Mindezek a témák szintén kibontásra kerülnek egy-egy elemzői cikkben.

A 144 oldalas, színvonalas kiadvány a tavalyi áron, 1490 forintért rendelhető meg.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?