2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Igazságos és jó döntésnek tartja a Debreceni Ítélőtábla felmentő ítéletét Bige László, amely jogerősen tisztázta a Nitrogénművek tulajdonosát a vesztegetés elfogadásának vádja alól.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Jogszerű döntés született. A mostani ítélet fényében bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és hiszek benne, hogy még nem ment tönkre

– így reagált az Agrárszektornak Bige László, akit jogerősen felmentett a vesztegetés elfogadásának vádja alól szerdán a Debreceni Ítélőtábla. Az vált valóra, amit korábban is gondoltam – tette hozzá a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa. A nagyvállalkozót, akit portálunk nyaralása során, Ázsiában ért el, hangsúlyozta:

emellett a rajtunk lévő nyomás az nem szűnt meg. Ránk raktak közel évi 20 milliárdos különadót, tehát nem enyhül ránk nehezedő nyomás, amivel tulajdonképpen el szeretnénk lopni a vállalatunkat.

A cégvezető nem akarta mélyebben értékelni a bíróság döntését, de megerősítette, szerinte igazságos döntés született, amiben mindig hitt.

Fotó: Balázs Attila, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31