Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Megszólalt Bige László: itt a reakció a felmentő ítéletre

Igazságos és jó döntésnek tartja a Debreceni Ítélőtábla felmentő ítéletét Bige László, amely jogerősen tisztázta a Nitrogénművek tulajdonosát a vesztegetés elfogadásának vádja alól.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Jogszerű döntés született. A mostani ítélet fényében bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és hiszek benne, hogy még nem ment tönkre

– így reagált az Agrárszektornak Bige László, akit jogerősen felmentett a vesztegetés elfogadásának vádja alól szerdán a Debreceni Ítélőtábla. Az vált valóra, amit korábban is gondoltam – tette hozzá a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa. A nagyvállalkozót, akit portálunk nyaralása során, Ázsiában ért el, hangsúlyozta:

emellett a rajtunk lévő nyomás az nem szűnt meg. Ránk raktak közel évi 20 milliárdos különadót, tehát nem enyhül ránk nehezedő nyomás, amivel tulajdonképpen el szeretnénk lopni a vállalatunkat.

A cégvezető nem akarta mélyebben értékelni a bíróság döntését, de megerősítette, szerinte igazságos döntés született, amiben mindig hitt.

Fotó: Balázs Attila, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?