2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Új élelmiszerlánc kilátásban

agrarszektor.hu
Önálló hálózatba szervezi saját üzleteit és franchise partnereit az eddig a Reál-csoport tagjaként működő Arzenál Kft, ennek köszönhetően pedig a hazai élelmiszerpiac negyedik legnagyobb szereplőjévé válik.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Arzenál a Reál-csoport árbevételének több mint harmadát jelentette, a hírek szerint pedig már meg is egyeztek a Reál másik hat tagjával az elválás feltételeiben. A társaság árbevétele alapján a 200 legnagyobb magyar cég közé tartozik.

Úgy tudni, az Arzenál saját franchise partnereinek a Reálnál valamint a Coop-nál és a CBA-nál nagyobb mozgásteret kíván adni, mivel komoly üzleti lehetőséget lát abban, hogy a saját márkás termékek bevezetése mellett a hazai piacot jobban ismerő társak helyi termelőket hozzanak helyzetbe, valószínűleg az a kiválás oka is.

Az Arzenál döntése meglepte a szakembereket, de úgy vélik, tapasztalati hátteréből kiindulva megvan az esélye a boldogulásra, hiszen tíz évvel ezelőtt, a CBA-csoportból kiválva már sikerült neki - írja az AgroLine.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31