Új élelmiszerlánc kilátásban

agrarszektor.hu
Önálló hálózatba szervezi saját üzleteit és franchise partnereit az eddig a Reál-csoport tagjaként működő Arzenál Kft, ennek köszönhetően pedig a hazai élelmiszerpiac negyedik legnagyobb szereplőjévé válik.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az Arzenál a Reál-csoport árbevételének több mint harmadát jelentette, a hírek szerint pedig már meg is egyeztek a Reál másik hat tagjával az elválás feltételeiben. A társaság árbevétele alapján a 200 legnagyobb magyar cég közé tartozik.

Úgy tudni, az Arzenál saját franchise partnereinek a Reálnál valamint a Coop-nál és a CBA-nál nagyobb mozgásteret kíván adni, mivel komoly üzleti lehetőséget lát abban, hogy a saját márkás termékek bevezetése mellett a hazai piacot jobban ismerő társak helyi termelőket hozzanak helyzetbe, valószínűleg az a kiválás oka is.

Az Arzenál döntése meglepte a szakembereket, de úgy vélik, tapasztalati hátteréből kiindulva megvan az esélye a boldogulásra, hiszen tíz évvel ezelőtt, a CBA-csoportból kiválva már sikerült neki - írja az AgroLine.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?