Veszik a forintot

agrarszektor.hu
Hamar ledolgozta a forint a szeptemberi jegybanki lazítás hatását, már erősebb, mint az MNB lépései előtt. Éppen ezért a múlt hét végén megint verbális intervencióval próbálkozott, de annak hatása is csak percekig tartott. Már 307,5 közelében jár az euró-forint árfolyam - írja a Portfolio.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!


Erősödik a forint, 307,5 alatt az euró-forint kurzus. 

A dollárral szemben 261,3 körül indult a forint hete, ebben a devizapártban majdnem egy százalékos forintgyengülést láttunk az utóbbi egy hónapban.

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással indítja a napot az euróval szemben, míg a feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,1 százalékkal gyengült a dollár ellenében, a török líra 0,2 százalékot veszített, míg a dél-afrikai rand 0,3 százalékos gyengülést mutatott.

A dollár érezhető erősödéssel kezdi a hetet, 0,25 százalékos csökkenés után az euró-dollár jegyzés megint 1,18 alatt jár. A japán jen eközben minimálisan még a dollárral szemben is erősödni tudott, míg az angol font 0,1 százalékot veszített.


NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?