Veszik a forintot

agrarszektor.hu
Hamar ledolgozta a forint a szeptemberi jegybanki lazítás hatását, már erősebb, mint az MNB lépései előtt. Éppen ezért a múlt hét végén megint verbális intervencióval próbálkozott, de annak hatása is csak percekig tartott. Már 307,5 közelében jár az euró-forint árfolyam - írja a Portfolio.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!


Erősödik a forint, 307,5 alatt az euró-forint kurzus. 

A dollárral szemben 261,3 körül indult a forint hete, ebben a devizapártban majdnem egy százalékos forintgyengülést láttunk az utóbbi egy hónapban.

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással indítja a napot az euróval szemben, míg a feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,1 százalékkal gyengült a dollár ellenében, a török líra 0,2 százalékot veszített, míg a dél-afrikai rand 0,3 százalékos gyengülést mutatott.

A dollár érezhető erősödéssel kezdi a hetet, 0,25 százalékos csökkenés után az euró-dollár jegyzés megint 1,18 alatt jár. A japán jen eközben minimálisan még a dollárral szemben is erősödni tudott, míg az angol font 0,1 százalékot veszített.


NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 16. 06:01