Nem reagált a forint az MNB-döntésre

agrarszektor.hu
A tegnapi gyengülést követően 310 környékén várta a forint az euróval szemben az MNB kamatdöntő ülését. A döntés nem idézett elő komoly mozgást a forint árfolyamában, most a 3 órakor érkező közleményre várnak a befektetők. Mindeközben az euró-dollár keresztárfolyam ma délelőtt visszakapaszkodott 1,24 fölé, vagyis a dollár továbbra sem tud magára találni a holnapi Fed-kamatdöntő ülés előtt - írja a Portfolio.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A 310-es szint közelében kezdte a napot az euró-forint kurzus a tegnapi gyengülést követően. Ahogyan arra számítani lehetett a ma délutáni MNB-döntés hatására sem történt érdemi reakció a forint árfolyamában. Ismét 1,24 felett jár az euró-dollár kurzus.


A dollár kisebb korrekciója következtében a dollár-forint keresztárfolyam újra 250 fölé gyengült, miután a hazai fizetőeszköz a múlt héten a 247-es szint alá is benézett, ahol már több mint három éve nem járt.

310-nél várja a délutáni kamatdöntést a forint

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?