Mostantól kedvezménnyel tankolhatnak a NAK tagok a MOL benzinkutakon

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. együttműködésének köszönhetően jelentős kedvezménnyel tankolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat a kamara közel 400 ezer tagja számos MOL töltőállomáson.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a MOL között - korábbi együttműködésük továbbfejlesztésével - kötött megállapodás nyomán speciális kedvezményeket kaphatnak a kamarai tagok a MOL töltőállomásokon - írja közleményében a kamara. A kedvezmények igénybevételéhez "NAK"-os MOL-kártyát kell igényelni.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Az agráriumban, élelmiszeriparban tevékenykedő kamarai tag vállalkozások, őstermelők, gazdálkodók - főként a szezonális mezőgazdasági munkákhoz igazodóan - az üzemanyagkártyákkal emelt szintű, akár literenkénti 6-20 forintos engedményben részesülnek az üzemanyag-vásárlásaik során. A kártyák használatával ezen túlmenően kedvezményesen vásárolható palackos PB-gáz, kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbban vehető igénybe.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?