2023. március 24. péntek Gábor, Karina

Ütős témák az év legfontosabb agrárrendezvényén: most még nem késő jelentkezni

agrarszektor.hu
December 3-4-én jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. A konferencia II. szekciójában szó lesz többek között azokról az agrárfinanszírozási könnyítésekről és új hitellehetőségekről, amelyek a koronavírus-járvány okozta válság miatt születtek, de az is kiderül majd, számíthatnak-e további kedvezményes hitel- és finanszírozási programokra a gazdák.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A december 3-4-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. 

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is. A rendezvény az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki a siófoki Agrárszektor Konferenciát december 3-4-én!

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A konferencia II. szekciója azokról az agrárfinanszírozási könnyítésekről és új hitellehetőségekről szól, amelyek a koronavírus szorításában születettek. A járvány negatívan hatott a hazai mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások pénzügyi helyzetére, és sokuknál okozott likviditási gondokat. A helyzet tompítása érdekében több új agrárhitel-konstrukció is létrejött, és módosultak a már futó finanszírozási programok feltételei is. A szekció azt járja körbe, hogy a mai helyzetben a bankok az agrárhitelezéshez milyen feltételek teljesítését várják el, illetve hogyan juthatnak újabb forrásokhoz az ágazati szereplők? Emellett szó lesz arról is, milyen eredményeket hoztak a járvány miatti eddigi hitelkönnyítése és várhatók-e további kedvezményes hitel- és finanszírozási programok? A II. szekcióban Hollósi Dávid, a Takarékbank Zrt. Takarék Agrár Üzletágának ügyvezető igazgatója tart előadást, a szekció kerekasztal-beszélgetésében pedig részt vesz többek között Herczegh András, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány ügyvezető igazgatója, Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Hollósi Dávid, és várhatóan Szerdahelyi Róbert, az Erste Bank KKV Igazgatóságának kis- és középvállalati igazgatója.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A Portfolio mindent megtesz, hogy a mostani járványhelyzetben teljes biztonságban legyenek együtt a legnevesebb előadók, vendégek és partnerek. A rendezvény ezért hibrid módon, azaz személyesen és online is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy helyszíni részvételre csak korlátozott számban van lehetőség, amennyiben a rendezvény betelik, online lehet csatlakozni az eseményhez, ahol korlátlan részvételre van lehetőség! Így akik otthonról, vagy munkahelyükről csatlakoznak be, ugyanúgy a legmagasabb színvonalú konferenciaprogramot érhetik el.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. A Portfolio Agrárszektor Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által ajánlott rendezvény, az Agrárkamarai tagok a két napos konferenciáért 4-4 pontot kaphatnak offline és online részvétel esetén is.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2023. március 23. 15:09