Kell-e félnie a magyar gazdáknak 2022-től? Sok forog kockán, sorsdöntő év jöhet

Kell-e félnie a magyar gazdáknak 2022-től? Sok forog kockán, sorsdöntő év jöhet

agrarszektor.hu
Február 22-én, online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport, a 2021-es év után, hogyan alakulhatnak a gabonaárak idén, milyen inputanyag árakra készülhetnek a gazdák, illetve összességében mi vár az állattenyésztőkre és a növénytermesztőkre 2022-ben. Szó lesz arról is, hogyan reagálhatnak a gazdálkodók a mezőgazdaságban jellemző hullámzásokra, váratlan eseményekre, valamint, hogy a boltokban és a fogyasztókon, hogyan fog lecsapódni az agráriumban bekövetkezett árrobbanás.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

2021 egyértelműen a drágulások éve volt, kezdve a brutális gabonaár-robbanással, amelyet az inputanyagok, az energiaköltségek, az építési alapanyagok, illetve a benzin árának soha nem látott emelkedése követett. Mostanra elmondható, hogy a magyar agrárium szinte minden szereplőjét érintette valamilyen szinten, és valamilyen formában a drágulás, és habár stagnálásról még most sem beszélhetünk, nehéz megjósolni mire számíthatnak a gazdák 2022-ben.

A Portfolio Agrár Klub áttekintéséhez kattintson ide>>

A február 22-ei online Portfolio Agrár Klub azt mutatja be, a 2021-es év után, hogyan alakulhatnak a gabonaárak idén, milyen inputanyag árakra készülhetnek a gazdák, illetve összességében mi vár az állattenyésztőkre és a növénytermesztőkre 2022-ben. Szó lesz arról is, hogyan reagálhatnak a gazdálkodók a mezőgazdaságban jellemző hullámzásokra, váratlan eseményekre, valamint, hogy a boltokban és a fogyasztókon, hogyan fog lecsapódni az agráriumban bekövetkezett árrobbanás. Az idei első Portfolio Agrár Klub programja és az előadók listája folyamatosan bővül.

Az előadók listáját itt tekintheti meg>>

A február 22-ei Porfolio Agrár Klubon előadónk lesz Hollósi Dávid, a Takarékbank Zrt. és a Magyar Bankholding Csoport Agrár és Élelmiszeripari üzletág ügyvezető igazgatója, aki az előadását követő "Nehéz év volt 2021 a magyar agráriumban - Mi vár az állattartókra és a növénytermesztőkre 2022-ben?" kerekasztal-beszélgetést is moderálja majd. A beszélgetés résztvevői a szakma és a téma meghatározó képviselői: Balássy Ákos, az EuroChem Agro Hungary Kft. ügyvezetője, Fitos Gábor, a Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetségének (MSTSZ) ügyvezető igazgatója, Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója, Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke, valamint Éder Tamás, a Bonafarm Csoport pr és vállalati kapcsolatok igazgatója.

A Portfolio Agrár Klub teljes programját itt érheti el>>

A Portfolio Agrár Klub egy olyan sorozat, amely időről időre az agrárium legfontosabb és legaktuálisabb témáival foglalkozik, és tárgyalja meg azokat szakértők segíségével. A 2021-ben megrendezett klubokon foglalkoztunk többek között az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről szóló törvénnyel, megvitattuk a Közös Agrárpolitika, valamint a következő években várható támogatási és finanszírozási lehetőségeket, de szó volt a takarmányár-robbanásról, illetve a hazai élelmiszeripar versenyképességének növeléséről is. A február 22-ei Portfolio Agrár Klubon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési feltételekről itt tájékozódhat>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?