Kivonul a Corteva Oroszországból: itt a cég hivatalos közleménye

agrarszektor.hu
A Corteva hivatalosan kiadott közleménye szerint felfüggeszti termelését és üzleti tevékenységét, valamint kivonul Oroszországból.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Továbbra is munkatársaink biztonsága és a globális élelmiszerbiztonság maradnak fő prioritásaink. A tragikus háborús helyzet kezdete óta mérlegeltük lehetőségeinket, és mindent megteszünk ukrán munkatársaink és családjaik, ügyfeleink és a velünk kapcsolatban álló közösségek védelme és támogatása érdekében. Közvetlen és közvetett segítséget nyújtunk számukra, beleértve a legsürgetőbb humanitárius segítséget is. A Corteva közvetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy Ukrajnában a 2022-es termőévben a lehető legkevésbé lehessen érezni a harcok hatásait  

- olvasható a közleményben. 

Mivel a háború komolyan befolyásolja a globális élelmiszer-biztonságot, a vállalat vetőmagot adományoz Ukrajna, Afrika bizonyos országai és a Közel-keleti régió számára a 2023-as szezonban, hogy mérsékelje a konfliktusnak a világ élelmiszer-termelésre gyakorolt hatásait. Ezzel a Corteva is csatlakozik azon vállalatok csoportjához, akik a béke mellett kötelezték el magukat.

Címlapkép forrása: Corteva

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?