Kivonul a Corteva Oroszországból: itt a cég hivatalos közleménye

Kivonul a Corteva Oroszországból: itt a cég hivatalos közleménye

agrarszektor.hu
A Corteva hivatalosan kiadott közleménye szerint felfüggeszti termelését és üzleti tevékenységét, valamint kivonul Oroszországból.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Továbbra is munkatársaink biztonsága és a globális élelmiszerbiztonság maradnak fő prioritásaink. A tragikus háborús helyzet kezdete óta mérlegeltük lehetőségeinket, és mindent megteszünk ukrán munkatársaink és családjaik, ügyfeleink és a velünk kapcsolatban álló közösségek védelme és támogatása érdekében. Közvetlen és közvetett segítséget nyújtunk számukra, beleértve a legsürgetőbb humanitárius segítséget is. A Corteva közvetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy Ukrajnában a 2022-es termőévben a lehető legkevésbé lehessen érezni a harcok hatásait  

- olvasható a közleményben. 

Mivel a háború komolyan befolyásolja a globális élelmiszer-biztonságot, a vállalat vetőmagot adományoz Ukrajna, Afrika bizonyos országai és a Közel-keleti régió számára a 2023-as szezonban, hogy mérsékelje a konfliktusnak a világ élelmiszer-termelésre gyakorolt hatásait. Ezzel a Corteva is csatlakozik azon vállalatok csoportjához, akik a béke mellett kötelezték el magukat.

Címlapkép forrása: Corteva

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. október 2. 16:17