Kivonul a Corteva Oroszországból: itt a cég hivatalos közleménye

Kivonul a Corteva Oroszországból: itt a cég hivatalos közleménye

agrarszektor.hu
A Corteva hivatalosan kiadott közleménye szerint felfüggeszti termelését és üzleti tevékenységét, valamint kivonul Oroszországból.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Továbbra is munkatársaink biztonsága és a globális élelmiszerbiztonság maradnak fő prioritásaink. A tragikus háborús helyzet kezdete óta mérlegeltük lehetőségeinket, és mindent megteszünk ukrán munkatársaink és családjaik, ügyfeleink és a velünk kapcsolatban álló közösségek védelme és támogatása érdekében. Közvetlen és közvetett segítséget nyújtunk számukra, beleértve a legsürgetőbb humanitárius segítséget is. A Corteva közvetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy Ukrajnában a 2022-es termőévben a lehető legkevésbé lehessen érezni a harcok hatásait  

- olvasható a közleményben. 

Mivel a háború komolyan befolyásolja a globális élelmiszer-biztonságot, a vállalat vetőmagot adományoz Ukrajna, Afrika bizonyos országai és a Közel-keleti régió számára a 2023-as szezonban, hogy mérsékelje a konfliktusnak a világ élelmiszer-termelésre gyakorolt hatásait. Ezzel a Corteva is csatlakozik azon vállalatok csoportjához, akik a béke mellett kötelezték el magukat.

Címlapkép forrása: Corteva

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?