Mennyit kell fizetni a bérelt földekért? - Választ kaphat az Agrárszektor Konferencián

Mennyit kell fizetni a bérelt földekért? - Választ kaphat az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
A gabonaárak elszabadulása és az agrárgazdaságot is elérő drágulási hullám jelentősen növelheti a hazai földbérleti díjakat és tovább emelheti a földárakat is. A Portfolio Csoport november 30-i-december elsejei jubileumi siófoki Agrárszektor Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, milyen változások várhatók a földpiacon. Emellett szó lesz arról is, hogyan bonyolítja le a kormány a jövőre beütemezett, 300 milliárd forintos újabb állami földértékesítési programot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

Az idei konferencia egyik fő témája az lesz, hogy a gabonadrágulás, illetve az agrárgazdaságban is jellemző általános áremelkedés miként hat a magyar földpiacra. Minden gazdálkodót alapvetően érintő kérdés, mennyivel nőhetnek rövid és hosszabb távon a földárak, és miként emelkedhetnek a földbérleti díjak.

A konferencia részletesen kitér arra is, milyen szabályozási változások várhatók a földpiacon, és ezek közül az ősszel melyek kerülhetnek a parlament elé. Szó lesz továbbá arról az újabb hatalmas állami földértékesítési programról, amelyet a tervek szerint jövőre hajt végre a kormány, és a költségvetésnek 300 milliárd forintos bevételt hozhat. 

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén hét kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?