2023 legfontosabb változásai: minden egy helyen az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
A legfontosabb agrárágazatot érintő idei támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változások szerepelnek a március 21-i Agrárium 2023 konferencia napirendjén, amelyet Kecskeméten rendez meg a Portfolio Csoport. A tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének legfontosabb célja, hogy a gyakorlatban is jól hasznosítható információkkal járuljon hozzá az agrárium szereplőinek eredményes gazdasági döntéseihez. 

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Az egyik leglényegesebb tavaszi agráreseménynek számít a kecskeméti Agrárium 2023 konferencia, amelyet a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban rendez meg március 21-én a Portfolio Csoport. A konferencia egyedülállóan átfogó módon, gyakorlati megközelítésben tekinti át azokat a változásokat, amelyek leginkább befolyásolják az agrárium szereplőinek üzleti-gazdasági döntéseit 2023-ban.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Forrás: Agrárszektor
Forrás: Agrárszektor

A rendezvény célja, hogy a legfontosabb témákban olyan információkat nyújtson a vállalkozásoknak, amelyeket ténylegesen felhasználhatnak eredményes gazdálkodási döntéseikhez. Ezért a rendezvény napirendjére tűzi azokat a támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs témákat, amelyek a legnagyobb változásokat jelentik az agrárgazdasági szereplők számára, illetve prognózisokat nyújt az idénre várható agrárpiaci folyamatokról.

A rendezvény részletes programját itt érheti el>>

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatják az agráriumban érdekelt vállalkozásokat. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek. 

A konferencia előadóiról ide kattintva tájékozódhat>>

Forrás: Agrárszektor
Forrás: Agrárszektor

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt. 

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?