3 millió forintot ajánlott fel ukrajnai gyerekkórházaknak a magyar takarmánygyártó

3 millió forintot ajánlott fel ukrajnai gyerekkórházaknak a magyar takarmánygyártó

agrarszektor.hu
Magyarország piacvezető takarmánygyártó cégcsoportja, az UBM Csoport 3 millió forinttal járult hozzá két darab orvosi lézer és elektroterápiás eszköz beszerzéséhez, amelyeket egy Mykolaivban és egy Odesszában működő gyermekkórház kapott. A magas színvonalú orvostechnikai eszközöket az elmúlt napokban az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány szerezte be és juttatta el a két ukrajnai kórházba.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány 2012-ben kezdte meg munkáját. Az alapítvány elsődleges célja a Magyarországon és a Kárpát-Medencében élő, krízishelyzetben lévő gyermekes családok támogatása. Éppen ezért a szervezet az ukrajnai háború kezdete óta segíti a szomszédos országban élő családok mentését. Az Age of Hope önkénteseinek megkeresésére az UBM 3 millió forinttal járult hozzá két darab orvosi lézer és elektroterápiás eszköz beszerzéséhez, amelyeket az alapítvány munkatársai személyesen vittek el egy Mykolaivban és egy Odesszában működő gyermekkórházba - írja az UBM közleményében.

EZ IS ÉRDEKELHET

Mivel a két intézmény nagyon közel van a frontvonalhoz, rengeteg sérült gyermeket fogadnak. A megyei kórházak a hordozható orvostechnikai eszközöket elsősorban aknára lépett gyermekek rehabilitációjára használják majd, így a műszerek több ezer gyermek gyógyítását segíthetik. Az vállalat az ukrajnai háború kitörése óta összesen 8 millió forinttal járult hozzá a háború áldozatainak megsegítéséhez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?