Hogyan lehetünk sikeresek az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

Hogyan lehetünk sikeresek az agráriumban? - Kiderül az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
A legígéretesebb agrárgazdasági fejlesztési és befektetési lehetőségeket mutatja be az Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az év egyik legjelentősebb és legrangosabb agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi mindazokat a témákat, amelyek rövid- és hosszú távon leginkábba meghatározzák az agrárpiaci szereplők eredményes tevékenységeit és sikeres üzleti döntéseit.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Portfolio Csoport november 29-30-án rendezi meg idei Agrárszektor Konferenciáját, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agrárgazdasági szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegessége, hogy egyedülálló módon tekinti át azokat a témákat, amelyek meghatározzák az ágazati szereplők sikeres üzleti döntéseit és fejlesztési-beruházási lehetőségeit. A rendezvény napirendre tűzi a rövid és hosszú távú agrártámogatási szabályozási kérdéseket, az agrárfinanszírozás aktualitásait, az agrárgazdaság befektetési irányait, illetve piacra jutási és egyéb forrásbevonási lehetőségeit.

Az esemény részletesen foglalkozik azzal, hogy az agrárágazati szereplők gazdálkodási tevékenységeikhez milyen inputpiaci és egyéb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve milyen fejlesztési és piaci trendek érvényesülnek az élelmiszeripari és élelmiszerkereskedelmi ágazatokban. A konferencia külön hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa a szektorban zajló innovációs, precíziós és digitalizációs fejlesztéseket is.

Az agráriumra is jellemző, egyre gyorsuló változásokkal összefüggésben az Agrárszektor Konferencia arra törekszik, hogy információkat nyújtson arról, milyen módon tehetik fenntarthatóbbá gazdálkodásukat a piaci szereplők. Emellett a rendezvény részletesen kitér a meghatározó ágazatok aktuális és hosszabb távra kiható támogatási, szabályozási és egyéb szakmai kérdéseire is.

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. A színvonalas szakmai tájékozódáson túl a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: STOP STRESSZ! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?