Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

agrarszektor.hu
Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai az év vége legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon helyszíni és online részvétellel a Portfolio gazdasági portál.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A siófoki Agrárszektor Konferencia célja, hogy a legfontosabb agrártémákról nyújtson átfogó tájékoztatást az agrárgazdasági szereplőknek. A december 3-4-i kétnapos eseményen csaknem húsz kiemelt mezőgazdasági, élelmiszeripari és az új agráradózási reform témái kerülnek terítékre az előadók száma pedig megközelíti a százat.

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A helyszínen törekszünk a maximális biztonság megteremtésére, természetesen a Portfoliotól és az Agrárszektortól már megszokott magas színvonalú szakmai program mellett. Ennek érdekében számos intézkedést vezettünk be. Ilyen például a QR-kódos, érintésmentes beléptetés, előzetes ózonos fertőtlenítés, illetve megfelelő távolságtartással alakítjuk ki az ültetési rendet a termekben, testhőmérséklet mérést végzünk, egész napos folyamatos levegő fertőtlenítést üzemeltetünk, maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Korlátozott számban értékesítünk helyszíni jegyeket, ugyanakkor online is megrendezzük az eseményt egy olyan felületen, ahol a teljes szakmai program nyomon követhető és sok online funkció mellett networkingre is van lehetőség. 

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, de előadó lesz Lázár János kormánybiztos is, a szekcióbeszélgetésekben pedig a hazai agrárium további neves államigazgatási és vállalati döntéshozói vesznek részt. Szó lesz többek között arról, hosszabb távon milyen agrárgazdasági befektetéseket érdemes végrehajtani, hogyan alakul a 2020 utáni agrártámogatásokat közvetítő uniós Közös Agrárpolitika, illetve milyen föld- és agráradózási változásokra lehet számítani a hazai szabályozásban.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A rendezvény résztvevői tájékozódhatnak arról is, milyen új hitel- és finanszírozási termékeket nyújtanak az agráriumban a bankok, illetve milyen halaszthatatlan lépésekre lehet szükség versenyképességük javításához. A konferencia részletesen foglalkozik a vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-piaci trendekkel, az állattenyésztés, a takarmányozás és a baromfiipart érintő igen aktuális agrárágazati kérdéseiről, illetve az élelmiszeripar számára készülő új állami védjegyrendszer részleteivel. 

Az esemény kiemelt témái között szerepelnek a precíziós gazdálkodás legújabb technológiai fejlesztései és az új hazai digitális agrárstratégia innovációs lehetőségei. A résztvevők emellett előadásokat hallgathatnak meg az öntözésfejlesztés előtt álló kihívásokról, a modern takarmányozás eredményeiről, a mezőgazdasági generációváltás előtt álló legnagyobb próbatételekről és a korszerű agrármarketing kulisszatitkairól is.

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?