2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Hírek - Agrárpénzek

Így lehet eladni a jövőben: óriási változások várhatók az agrármarketingben

Napról napra változó világunk marketingmegoldásairól, annak mérhetőségéről, és az agrármarketingben várható irányokról adtak tájékoztatást a „Mi terem a neten?” című konferencia előadói az Agroinform.hu csapata szervezésében az AGROmashEXPO kiállításon.
 
 

Megnyitó köszöntőjében Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezető igazgatója a korábban soha nem látott, virtuálisan elérhető adatmennyiségről, a szelektálás jelentőségéről és az ebben főszerepet játszó hitelesség kérdésének felértékelődéséről beszélt - írja közleményében az AMC. Elmondta, hogy a marketingtevékenységek hatékonyságában döntő szerepe van a hiteles, szakmailag megbízható információk megosztásának és az értékmegőrzést célzó szemléletnek. Ondré Péter beszélt arról is, hogy az AMC is ezen elvek mentén, továbbá a trendek lekövetésével és a promóciós tevékenységek korelváráshoz való igazításával végzi munkáját. Ennek jegyében mobilapplikáció fejlesztéssel, a termékpálya kampányokat támogató videóblog sorozatokkal és többek között az online és a social térben figyelemfelkeltő akciókkal egészülnek ki az AMC által korábban is alkalmazott hagyományos marketingeszközök.

Az agrármarketingben használt eszközrendszert támogató szemléletmód és a valós értékmegőrzés jelentőségét elemezte előadásában Dr. Totth Gedeon, a Magyar Marketing Szövetség, Agrár-és Élelmiszermarketing Tagozat vezetője, aki kiemelte, a marketing eszközrendszere a megfelelő szemlélet nélkül nem lehet hatékony. Röviden felsorolta az online marketingben tapasztalható változásokat, és megfogalmazta mi hozhat sikert: igazodni kell a változó fogyasztói igényekhez, ugyanis napjainkban a fogyasztók véleménycsoportokat alkotnak és ezen csoportok mentén kell elérni őket. Emellett kiemelte a kapcsolati marketing és az együttműködési marketing jelentőségét.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu