2021. május 7. péntek Gizella

Hírek - Agrárpénzek

Új agrár-hitelkonstrukciót jelentett be az MKB Bank

Az MKB Bank az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvánnyal (AVHGA) együttműködve új, kedvező finanszírozású agrár hitelkonstrukciót dolgozott ki, valamint együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetemmel.
 
 

Az MKB Bank az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvánnyal együttműködésben kidolgozott új agrár-hitelkonstrukciója kedvező finanszírozást nyújt - írja közleményében az MKB. Az őstermelők, családi gazdálkodók, egyéni vállalkozók a vállalkozásuk életciklusához és a gazdálkodás szezonalitásához igazítható, személyre szabható finanszírozási lehetőséget kaphatnak. A finanszírozást – maximum 20 év futamidőre – termőföldvásárlásra, mezőgazdasági tevékenységhez kapcsolódó beruházásra, – maximum 10 év futamidőre – fejlesztésre fordíthatják, továbbá – maximum 5 éves futamidővel – akár szabad felhasználású hitelként is igényelhetik. A termőföld és magánszemély készfizető kezessége mellett a hitel további, fő fedezetéül az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása szolgálhat.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!
Balról jobbra: Nagy István, Palkovics László, Balog Ádám, Herczegh András

A Szent István Egyetem gyakorlatorientált képzést folytató felsőoktatási intézményként rendkívüli képzési tapasztalattal, átfogó elméleti és alkalmazott kutatási referenciával rendelkezik. A most aláírt együttműködési megállapodás értelmében az MKB Bank a jövőben szakmai támogatást nyújt az egyetemi képzésekhez, kutatásokhoz. A felek kölcsönösen segítik egymást nemzetközi kapcsolataik ápolásában, bővítésében és az ezekből adódó szakmai ismeretek, tapasztalatok közös hasznosításában. Szakmai-tudományos eseményeiken részvételi lehetőséget biztosítanak egymás számára és közösen is szerveznek rendezvényeket. Képzési programjai, tanterve kialakításánál a SZIE a jövőben fokozattan figyelembe veszi a bankszektor munkaerő-piaci igényeit.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu