AGRYA - Vesd Bele Magad! program 2012-ben is

agrarszektor.hu
A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) 2012-ben is meghirdeti népszerű, általános iskolásoknak szóló akcióját, a Vesd Bele Magad! Programot.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A mozgalom keretében a diákok különféle vetőmagokat kapnak, hogy saját zöldségeket, például borsót, répát, retket neveljenek.
A program célja, hogy minél több kisiskolás megismerje a helyben előállított termékek jelentőségét. Tavaly 17 általános iskola 2000 diákja ízlelhette meg saját kiskertjének termését, majd számolt be tapasztalatairól a www.vesdbelemagad.hu honlapon. A szervezet versenyt is hirdetett az osztályok között, melynek győztese, a Boglári Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Óvoda csapata háromnapos osztálykirándulást nyert.

A kezdeményezést a Vidékfejlesztési Minisztérium is támogatja, hiszen a program a vidéki életmódot, a helyi termelést népszerűsíti. A fiatalok olyan növényeket kapnak, amelyek nem kényesek, termesztésük nem igényel szakismereteket, így igazi sikerélményük lehet a kertben. Az AGRYA idén is várja azon általános iskolák jelentkezését, amelyek vállalják, hogy megszervezik a vetőmagcsomagok kiosztását, tájékoztatják a szülőket a program céljáról, és a kijelölt kapcsolattartó segítségével rendszeresen beszámolnak az akció helyi lebonyolításáról.

A jelentkezési lapokat 2012. február 10-ig várják az AGRYA munkatársai a 1138 Budapest, Váci út 134/C VI/28. postacímre, faxon a 061/3200429-es számra vagy a vesdbelemagad@agrya.hu e-mail címre.

A felhívás és a jelentkezési lap innen letölthető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?