2019. november 14. csütörtök Aliz

Hírek - Állat

Filmbe illő menekülés: megszökött egy bika a vágóhídról, azóta se találják

Megszökött egy bika a horvátországi partvidéken található Kastel Stari település vágóhídjáról, majd a nehezen járható dalmáciai hegyekben keresett menedéket üldözői elől - közölte a horvát sajtó vasárnap.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A Jerry névre hallgató, 650 kilogramm súlyú jószág már napok óta rejtőzik, az elfogására indított kísérletek eddig sorra kudarcot vallottak, sőt egy kelepcéből is sikerült kereket oldania. "Most még magasabbra vette be magát a hegyekbe" - idézte a sajtó Petar Skejo mészárost.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Időközben javultak Jerry esélyei arra, hogy végleg megmeneküljön a hentesbárd alól. "Ha egyszer már sikerült a biztos halál elől megmenekülnie, akkor életben kell maradnia" - jelentette ki Ivan Bozic, Jerry gazdája. "Jerry szabadon marad" - tette hozzá, rokonszenvezve a jószággal. A talpra esett bikát sokan a szívükbe zárták, és a horvát sajtó is csatlakozott a rajongók táborához. "Minden jót Jerry" - írta például a 24sata.hr horvát hírportál vasárnap.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu