2022. augusztus 14. vasárnap Marcell

Hírek - Állat

Filmbe illő menekülés: megszökött egy bika a vágóhídról, azóta se találják

Megszökött egy bika a horvátországi partvidéken található Kastel Stari település vágóhídjáról, majd a nehezen járható dalmáciai hegyekben keresett menedéket üldözői elől - közölte a horvát sajtó vasárnap.
 
 

A Jerry névre hallgató, 650 kilogramm súlyú jószág már napok óta rejtőzik, az elfogására indított kísérletek eddig sorra kudarcot vallottak, sőt egy kelepcéből is sikerült kereket oldania. "Most még magasabbra vette be magát a hegyekbe" - idézte a sajtó Petar Skejo mészárost.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Időközben javultak Jerry esélyei arra, hogy végleg megmeneküljön a hentesbárd alól. "Ha egyszer már sikerült a biztos halál elől megmenekülnie, akkor életben kell maradnia" - jelentette ki Ivan Bozic, Jerry gazdája. "Jerry szabadon marad" - tette hozzá, rokonszenvezve a jószággal. A talpra esett bikát sokan a szívükbe zárták, és a horvát sajtó is csatlakozott a rajongók táborához. "Minden jót Jerry" - írta például a 24sata.hr horvát hírportál vasárnap.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2022

  Az év legkiemelkedőbb agráreseménye a hazai szereplőknek!

  Sustainable World 2022

  Ismét jön a fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án!