Sajtóközlemény: Jótékony adomány gyerekeknek - Több mint egy tonna burgonyát ajándékozott a Matusz-Vad Zrt.

Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata Gyermekvédelmi Központja részére 1200 kg fagyasztott hasábburgonyát adományozott a Matusz-Vad Zrt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A karitatív megmozdulás keretében a győri székhelyű, Kisalföldi Presztízs Díjas és Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjjal is kitüntetett, a vendéglátás fagyasztott élelmiszerekkel való kiszolgálására szakosodott cég egyik belga burgonyatermék-beszállítójának a nagy mennyiségű - a gyerekek körében nagyon népszerű - termékét adományozta a rászoruló gyerekeknek.

A megyében több egységgel működő Gyermekvédelmi Központ fő tevékenységi köre a 0-18 év közötti gyermekek és a nagykorúvá vált fiatal felnőttek (21 éves korig) megfelelő ellátása és a róluk való gondoskodás, amikor a gyermekeket családjukból veszélyeztetettség miatt kiemelték, s szükségessé vált ideiglenes elhelyezésük, otthont nyújtó, illetve utógondozói ellátásuk.

A Matusz-Vad eddigi karitatív szerepvállalása

A jótékony akciók már a korábbi évek során is a Matusz-Vad Zrt. cégfilozófiájának részét képezték, a győri és felsőtárkányi raktárbázissal rendelkező, a tavalyi évben 6,4 milliárd forintos árbevételt is meghaladó, a hazai piac mellett ausztriai, szlovákiai és romániai jelenléttel is bíró vállalat többször volt karitatív projektek elkötelezett támogatója. 2008 szeptemberében Győrben a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület megsegítésére szervezett marhatokányfőző verseny egyik fő szponzora volt a vállalat; 2009-ben céges csapatával részt vett a Győri Rotary Club által szervezett jótékonysági focigálán, ahol a nevezési díjjal egy defibrillátor vásárlását támogatták a győri tűzoltóság részére. Tavaly a Kisalföld és a Toscana Cukrászda által az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány támogatására szervezett jótékony süteménysütéshez és tortaárveréshez csatlakozott a Matusz-Vad Zrt., s szintén a 2010-es év karitatív megmozdulása volt, amikor a vörösiszap-katasztrófa károsultjai részére megrendezett ebéd- és élelmiszeradományozási akcióhoz kapcsolódott a cég.

Egészséges táplálkozásra való figyelemfelhívás

A gasztronómiai szektor megbízható fagyasztott élelmiszer beszállítójaként és a vendéglátás sikeres partnereként ismert, 16 éve folyamatos dinamikus fejlődést produkáló Matusz-Vad Zrt. igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges és változatos táplálkozás fontosságára is. A vállalatnál a közhiedelemmel ellentétben a vadhúsok mára a termékportfólió csupán csekély töredékét alkotják, a közel 650 féle terméket felvonultató palettán jelentős szerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, szárnyas húsok és a különösen egészséges tengeri halak is, s mindezen termékek egész éven át elérhetőek a fogyasztók számára. Az étkezési kultúra és a gasztronómia igényeinek megújulását figyelve a cég folyamatosan fejleszti, bővíti, színesíti választékát.

FIZETETT TARTALOM
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!