Meglepő dolog derült ki a virsliről: ezt sokan nem hitték volna
Idén sem maradhat le a szilveszteri menüről az év vége sztárélelmiszere, a virsli.
Idén sem maradhat le a szilveszteri menüről az év vége sztárélelmiszere, a virsli.
Kedd késő este felkerült a Parlament honlapjára az egyes adótörvények módosításáról szóló tervezet.
A lakosság 95 százaléka rendszeresen fogyaszt virslit, negyedük még sincs tisztában azzal, hogy miből készül.
A „virsli” tartalmát Magyarországon az Élelmiszerkönyv szabályozza, aminek a tartalma a leírástól eltér, az nem nevezhető virslinek.
Az Agrárminisztérium bemutatta a Magyar élelmiszerkönyv honlapját, amely komoly segítséget nyújthat bárkinek.
Brutális, ami a tejtermékek árával történik, de meddig tarthat még az áremelkedés?
A Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) rövidesen kibővülhet egy új fejezettel, szabályozva a hazai tejipar egyik meghatározó termékét, a Trappista sajtot.
Stratégiai kérdéssé kellene válnia Magyarország élelmiszer-ellátásának.
Javítanák a hazai méz piaci pozícióját.
Új rendelet, új tartalom és új összetételű bizottságok születnek az év végén
Megalakult az agrárkamara élelmiszer-feldolgozási osztálya.
Módosították a Magyar Élelmiszerkönyvet.
Változnak az élelmiszerkönyv előírásai.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.