Óriási a harc a Borászok Borásza díjért: közülük kerülhet ki a győztes
Ezen öt szakember közül fogja valaki megkapni 2025-ben a Borászok Borásza díjat.
Ezen öt szakember közül fogja valaki megkapni 2025-ben a Borászok Borásza díjat.
A Bábolna TETRA Kft. napjainkra már több mint 60 országot lát el tojóhibridekkel.
Szakmai fórummal egybekötött eseményen díjazta a gazdákat a Kukorica Kör Egyesület.
Itt vannak a Fruit Logistica 2022 innovációs díjának győztesei!
Új időszámítás jöhet a kukorica és az őszi kalászosok termesztésében.
Átadták a Jánossy Andor-díjat.
Mesterséges intelligenciával a parlagfű ellen.
A járványhelyzet nehézségeit az agráriumban is gyors kilábalás követheti.
Átadták a 2020. évi Agrár Innovációs Díjat.
Szépen szerepeltek a magyar borok a Decanter World Wine Awards idei versenyén.
Egyre több külföldi választja a magyar márka szalámi termékeit.
Két magyar pezsgő is nyert egy nemzetközi megmérettetésen.
Júniusban a borászok számára is megnyílnak az újabb fejlesztési lehetőségek.
Kína a magyar bor egyik legnagyobb vásárlója.
A pezsgő hazájában is tudott nyerni.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Idén a kadarka törköly nyerte el a megtisztelő címet.
LIFE-díjat kapott a FIRELIFE projekt.
Rangos elismeréssel díjazták a CLAAS Hungária hevederes vágóasztalát.
A SIMA 2019 kiállítás éremmel díjazott innovációi
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.