Van a magyaroknak sütnivalója: a többség grillez nyáron
Itt a nagy grillfelmérés: a többség szívesen vállalkozik egy kerti sütögetésre.
Itt a nagy grillfelmérés: a többség szívesen vállalkozik egy kerti sütögetésre.
Elindította fogyasztásösztönző kampányát az Agrármarketing Centrum a nyári grillszezonra.
Milliók választják ilyenkor Európában a kerti sütögetést - az élősertés-árakat is megmozgatja a most induló grillszezon.
Élelmiszerlánc-biztonsági szempontból kedvezőek az idei nyári tapasztalatok
A helyszíni ellenőrzések során a létesítmények állapota megfelelő volt, kisebb hibák miatt intézkedési tervet kértek.
A sertéshúsból készült termékeket, grillkolbászokat vásárolják a legtöbben, de nagyon népszerűek a grillsajtok is itthon.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
A grillezés mostanra már megelőzte a szalonnasütést és a bográcsozást is a magyarok körében.
A grillszezon is drágább lesz.
Itt a grillszezon!
A cél az ellenőrzött húsmarha termékek népszerűsítése.
20 különböző terméket tesztelt a Nébih.
Az áfa mérséklésének célja leginkább a piac tisztulása.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.