Ez nem fest jól: még kevesebb halat ehetnek a magyarok a jövőben?
A támogatások hiánya és az ebből fakadó áremelkedés miatt a magyar halak egyre drágábbak lesznek, ami tovább csökkenti a fogyasztást.
A támogatások hiánya és az ebből fakadó áremelkedés miatt a magyar halak egyre drágábbak lesznek, ami tovább csökkenti a fogyasztást.
Proteines halchips és gyömbéres almaszirom is szerepel a leginnovatívabb magyar termékek között a SIAL Párizson.
Halfesztivált rendeznek Siófokon – halételek, főzőverseny és szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.
Októberben 3,2 százalékkal csökkent az ipari termelés Magyarországon, az élelmiszeriparban ez a csökkenés 2,8 százalékos volt.
A Matusz-Vad Zrt. a jövőben friss halat is fog forgalmazni a HoReCa-szektor számára.
Az Európai Bizottság előtt a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program Plusz.
Kiemelt feladat a hazai vizek élővilágának megóvása.
Folyamatosan növekszik a halfogyasztás.
Évi 400 tonnás hozamot produkálna a tarcali harcsanevelő.
2021. január 1-ig várják az észrevételeket, javaslatokat.
Őt meghatározó halas cég 10 új haltermékkel állt elő.
Növelnék a halfogyasztást, bővítenék a halfeldolgozást.

A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.
A húsok árát biológiai szempontok is befolyásolják, érdemes megismerkedni tehát néhány fogalommal.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Az árrésstop kivezetésében reménykedtek, ehelyett hosszabbítást és kiterjesztést kaptak.