Meglepő dolog derült ki a lovakról: ezt sokan nem is gondolták volna
Évente több ezer ló hagyja el a brit lósportot, egyesek tenyésztési céllal ménesbe kerülnek, más lovak külföldön folytatják versenykarrierjüket.
Évente több ezer ló hagyja el a brit lósportot, egyesek tenyésztési céllal ménesbe kerülnek, más lovak külföldön folytatják versenykarrierjüket.
A szaruszabályozás elengedhetetlen egy ló életében, ha szükséges, érdemes szakemberrel végeztetni.
Népszerűsíteni és fejleszteni kell a lótartást Magyarországon, mind tartástechnológiailag, mind informatikailag.
November elejétől új típusú lóútlevelet állít ki a Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége.
Idén is komoly pénzekre számíthatnak az őshonos lófajták magyar tenyésztői, de szükségük is van rá.
Foghatja a fejét az is, aki lovakat tart vagy lovakkal foglalkozik Magyarországon.
Rengetegen tartanak ilyen állatot Magyarországon, de ezeket a szabályokat nem mindenki ismeri.
Az eddiginél közvetlenebb segítséget nyújt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a lótartóknak.
Tényleg érdemes lenne visszahozni a lovakat a földekre?
Ezt minden pályázni vágyónak tudnia kell!
Májustól lehet pályázni lovas létesítmények fejlesztésére.
Egyre többen kerülnek a lovaglás bűvkörébe.
Valóban érdemes lenne lovakkal művelni a földeket?
Európa több országában is felbukkant már.
Családi gazdaság, ahol a saját éléskamrából kerülnek ki az eladó élelmiszerek.
Cél, hogy a magyar lótenyésztés ismét a világ élvonalába kerüljön.
Új szemléletre és új technológiákra van szükség a kertészetekben Magyarországon.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.