Januártól a KITE Zrt. lesz a Kramer rakodóinak hivatalos forgalmazója
A jövő év elejétől prémium kategóriás német rakodókkal bővíti portfolióját a Kite Zrt.
A jövő év elejétől prémium kategóriás német rakodókkal bővíti portfolióját a Kite Zrt.
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
A mangalicahús forgalma még mindig exportfókuszú, jelenleg 60-40%-os a megoszlás az export javára.
Egyre kedveltebbek a prémium és szuperprémium kategóriájú sörök a magyarok körében.
2015 óta megduplázódott az ökológiai termelés alá vont területek nagysága Magyarországon.
A magyar boltokban még mindig kuriózumnak számít a strucchús.
Nőtt a magyarországi sörgyártók forgalma 2021-ben.
Mire számíthatnak 2022-ben a pezsgőborok kedvelői?
Megérkezett az IberPlum szilva-kajszi hibrid.
2021-ben másodszor szüreteltek komlót Kastélyosdombón.
Hiába a nyitás, sok akadályt kell még leküzdeni.
Tokaji aszús hordókban készült a Dictador különleges prémium rumja.
Idén először arattak Harmony búzát Magyarországon.
Két fogyasztói típus is rámozdult.
A szakemberek szerint közepes lehet az idei termés.
A hűvös időjárás miatt csökkent az értékesítés.
Csak a középszerű búzára van igény
Nagyot robbant a sörpiac prémium szegmense
Hódítanak a kereskedelmi láncok saját márkái.
Olaszország egyik kedvence mostantól nálunk is kapható.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.