Óriási siker: nagyot mentek a magyar sajtok a 2024-es világversenyen
Összesen 19 érmet szereztek a magyar kézműves sajtkészítők az idei World Cheese Awards-on.
Összesen 19 érmet szereztek a magyar kézműves sajtkészítők az idei World Cheese Awards-on.
Az idén harmadik alkalommal indítja el a sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.
Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.
A vászolyi Balaton sajt lett a nyertes.
Jön az új szabályozás.
Három kategóriában is magyar kiállító szerezte meg az első helyet.
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.