Meghódítja Magyarországot ez a szalámi: egyre többen csapnak le rá
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
A 88. berlini Zöld Héten több mint 70 ország részvételével lezajlott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Világfórum.
Növelni kívánják a vízibivaly-állományt a kápolnapusztai rezervátumban, ahol az elmúlt hónapokban közel 70 borjú született.
A szürke marhák borjainak születésével megkezdődött az ellési szezon a Hortobágyon.
Ebben az évben 955 magyar szürke szarvasmarha, 269 házi bivaly, 983 hortobágyi racka juh és 459 magyar merinó juh foglalta el téli szálláshelyét a hodályokban.
Péter gazda eltökélt amellett, hogy óvja környezetét és egészséges élelmiszerrel láthassa el az érdeklődőket.
Óriási biznisz a Kiskunsági Nemzeti Parkban.
Szürkemarha gulyák nyomon követése IoT-technológiával? Lehetséges!
A telep szürke marháknak és házi bivalyoknak biztosít téli szálláshelyet.
Ez igazi szenzáció.
A szakemberek nagy várakozásokkal tekintenek az idei borjak születése elé.
Íme a gazdaság, amely a kozmikus harmóniákat is használja.
Nagyszabású projekteket valósítanak meg uniós támogatásból.
Szürkemarha törzstenyészetet alakítottak ki.
Nagyobb szerepet kaphatnak az őshonos állatok.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.